Beveiligingsmonteur

27 November 08:33 - Delft
Omschrijving
Ons team is per direct zoekende naar een enthousiaste en leergierige beveiligingsmonteur. Als beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, begeleiden en coördineren van montage en/of installatiewerk binnen de gestelde tijd en volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Je verricht reparatie werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden aan installaties. Daarnaast stel je rapportages op over het uitgevoerde werk en houd je de daarbij benodigde administratie bij. Een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen de wereld van de beveiligingstechniek.

Als deze functie jouw interesse wekt solliciteer dan direct!
Arbeidsvoorwaarden
- Een uitstekend salaris;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Opleidingsmogelijkheden;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure
Interesse in deze vacature? Neem dan contact opmet Jason Breur op 010-2239621 of solliciteer direct door je gegevens en cvachter te laten door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je tevensinteresse in andere vacatures? Kijk gerust op onze website!

BedrijfsomschrijvingVNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?

Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

Profiel kandidaat- Je hebt als basis MBO Elektrotechniek;
- Je bent in het bezit van een MBV en VCA diploma (eis);
- Woonachtig in de omgeving van Delft;
- Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je bent representatief met een klantgerichte instelling;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.