Starters Elektrotechniek

27 November 08:33 - Den Haag
Omschrijving
Heb je een mbo richting elektrotechniek gehaald en zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag je droombaan vinden! Een aantal opties in de elektrotechniek zijn:

- Elektromonteur in de woningbouw;
- Elektromonteur in de utiliteit;
- Beveiligingsmonteur;
- Monteur brandmeldinstallaties.
Arbeidsvoorwaarden
De voorwaarden verschillen per functie, maar wat je van ons kan verwachten:

- Een uitstekend salaris;
- Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
- Een uitdagende baan bij een goed bedrijf;
- Naast professionele ontwikkeling is persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk!
Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Neem dan contact op met Sam Bavius! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 010-2239621 of via de email sambavius@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!

BedrijfsomschrijvingVNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?

Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

Profiel kandidaatEr zijn veel keuzes als starter elektrotechniek, en wij zijn er om je te helpen met het maken van die keuze. Wat we van je vragen:

- Minimaal een mbo niveau 2 richting elektrotechniek;
- Een enthousiaste en leergierige instelling;
- Een rijbewijs B is een pré. 

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Laat het me weten. Solliciteer, stuur een e-mail of bel!