Corporate Recruiter

27 November 08:17 - Woerden
Omschrijving
Binnen een groot bedrijf actief in de beveiligingssystemen zijn we opzoek naar een corporate recruiter. Wat ga je doen als corporate recuiter?

- Verantwoordelijkheid om het recruitmentplan verder uit te werken;
- Het wervingstraject van a-z begeleiden;
- Vernieuwende en creatieve wervingsacties bedenken;
- Advies uitbrengen op het gebied van recruitment aan lijnmanagers;
- Proactief opzoek naar kandidaten;
- Werven van technische en kaderprofielen;
- Sparringspartner van de HR Manager.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen dit bedrijf kun je rekenen op een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder worden er diverse opleidingsprogramma's aangeboden om jou kwaliteiten te ontplooien.
Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Neem dan contact op met Roxan! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 010-2239621 of via de email Roxan@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!

BedrijfsomschrijvingVNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?

Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

Profiel kandidaatWellicht ben jij de nieuwe corporate recruiter? Lees snel of je in het profiel past.

- Ervaring als recuiter in de techniek;
- Zelfstandige persoonlijkheid;
- Ervaring met social media en online wervingskanalen;
- Concepten vertalen naar concrete wervingsacties;
- Zoeken, benaderen en selecteren van kandidaten is jouw lust en leven!