Arts Assistent Forensische Psychiatrie

27 November 08:02 - Arnhem
Omschrijving
Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Ede zijn we, voor 32 uur per week, op zoek naar een Arts - Assistent met ervaring in de Psychiatrie.
Binnen deze locatie zijn diverse specialismen aanwezig: Psychiatrie, de forensische afdeling , NAH en volwassenen. Jij bent, samen met een team waaronder een huisarts en een psychiater, verantwoordelijk voor het welzijn van de patiënten.
De diensten zijn over het algemeen voornamelijk van psychiatrische en somatische aard, maar daarin wel zeer divers. De indicatie voor deze organisatie is met name patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) geïndiceerd met beveiligingsniveau 2 laag. In de praktijk gaat het vaak om patiënten met een psychotische stoornis, maar ook patiënten met andere DSM-5 stoornissen vallen onder de doelgroep. Co-morbiditeit is meer regel dan uitzondering. Vaak is er een afhankelijkheid van een middel, een licht verstandelijke beperking, soms
autisme, ADHD of een persoonlijkheidsstoornis. De behandeling heeft twee hoofddoelen: het verbeteren van het psychische functioneren en het verminderen van het risico op recidief delicten. De overkoepelende behandelfilosofie daarbij is de integrale rehabilitatiebenadering, aangevuld met Community Reinforcement Approach (CRA) welke speciaal ontwikkeld is voor middelenproblematiek. De gemiddelde behandelduur is ongeveer een jaar.

BedrijfsomschrijvingWat biedt Maandag® jou?


Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.
Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Profiel kandidaatWat vragen wij van jou? 


• Je beschikt over medische vakkennis op academisch niveau aangevuld met specifieke kennis op het gebied van psychiatrische en psychische problematiek en daarop gerichte medische behandelmethoden; 
• je hebt ervaring op het gebied van (acute) psychiatrie; 
• je hebt kennis van het aanbod en werkwijze van aanverwante vakgebieden en betrekt deze kennis in het eigen handelen; 
• je houdt het kennisniveau op peil door het volgen van landelijke ontwikkelingen, bijhouden van vakliteratuur, bezoeken van relevante congressen en symposia en volgen van bij- en nascholingen; 
• je beschikt over tact, een open en cliënt/patiëntgerichte houding, empatisch vermogen, je kunt een vertrouwensrelatie opbouwen met de cliënt/patiënt en kunt deze motiveren en stimuleren; 
• je hebt aandacht en opmerkzaamheid; 


• voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.