Beveiligingsmonteur

27 November 07:54 - Den Haag
Omschrijving
In de functie van Beveiligingsmonteur is geen dag hetzelfde. Als Beveiligingsmonteur werk je landelijk en je zorgt ervoor dat installaties bedrijfszeker blijven en eventuele storingen worden verholpen. Na een gedegen inwerkperiode neem je vervolgens deel aan de storingdienst buiten kantooruren. Je bent specifiek verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

- Je voert zelfstandig onderhouds-, uitbreidings-, en vervangingswerkzaamheden uit aan beveiligingssystemen, datanetwerken en intercom installaties;
- Je verhelpt storingen in retail- en utiliteitsbouw;
- Als Beveiligingsmonteur adivseer je klanten over het onderhoud en gebruik;
- Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers;
- Als Beveiligingsmonteur neem je deel aan storingsdiensten volgens een roulatieschema (buiten kantooruren);
- Het opnemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden.

BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is een toonaangevende leverancier en installateur van elektrotechniek, brand- en beveiligingstechniek en datanetwerken met meer dan 40 jaar ervaring. Met vijf divisies beslaan zij complete scala aan oplossingen voor klanten, van onderhoud tot service. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakwerk zorgen voor een lijst met gerenommeerde projecten en bedrijven. Haar klanten bevinden zich in vrijwel elke branche. Van industrie, retailbranche, en bouwmarktsector tot grootwinkel- en automobielbedrijven, kantoren en de verzorgingssector. Onze opdrachtgever gebruikt de nieuwste technieken en computerprogramma's, zodat je als klant verzekerd bent van een eigentijdse werkwijze. Het huidige team bestaat uit 60 servicemonteurs, veel van hen hebben de groei van het bedrijf meegemaakt. De ervaring van deze ervaren Beveiligingsmonteurs gecombineerd met jonge vakbekwame teamleden, zorgt voor een dynamisch bedrijf met kennis van zaken.

Profiel kandidaatVoor de vacature Beveiligingsmonteur zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in de volgende profielschets:

- Je beschikt over een MBV/TBV diploma en bij voorkeur ook installatiedeskundige brandmeldinstallaties of beheerder brandmeldinstallatie BBMI;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma;
- Je hebt enige relevante werkervaring in de beveiligingstechniek;
- Je hebt kennis van IP, camerasystemen, intercomsystemen en datanetwerken;
- Behalve een vakman op het gebied van beveiligingstechniek, ben je een echte teamplayer;
- Als Beveiligingsmonteur ben je representatief, proactief en stressbestendig;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Je bent van onbesproken gedrag;
- Je beschikt over een positieve werkhouding en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Je hebt de bereidheid om storingsdiensten mee te draaien.