Surveillant Hoofddorp (Niet gediplomeerd)

27 November 07:19 - Hoofddorp
Omschrijving
Securitas: ‘'Een nieuwe kijk op beveiligen''

Denk jij al langere tijd na over het behalen van jouw beveiliger 2 diploma en zit je op dit moment ongeschoold thuis? Wil jij de stap maken naar de mobiele surveillance? Dan is dit BBL traject ideaal voor jou. Tijdens dit 1 jaar durende traject krijg jij de kans om je diploma te behalen naast je werk als volwaardig beveiliger. Samen met de beste vakmensen en trainers uit de beveiliging ga jij werken aan jouw nieuwe toekomst.

Op basis van jouw CV en motivatie kijken wij samen of de functie van Mobiel Surveillant bij jou past.

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Maar wat betekent dat voor jou? We zien jouw talent en nemen je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijk begeleiding. Als Surveillant maak jij de wereld een stuk veiliger. Je loopt brand-sluit rondes, controle rondes. Je bent goed in het signaleren van verdachte en onveilige situaties en je weet de juiste prioriteiten te stellen tijdens een alarmmelding. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas. Iedere opdrachtgever van Securitas is anders en wij investeren in jouw inwerkperiode waarbij je kunt rekenen op goede begeleiding zodat je snel de routes leert kennen en een professioneel surveillant wordt.
Securitas kan jou het volgende bieden

- Cao conform salaris met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling

- Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
- 100-120 uur per periode van 4 weken
- Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer

Securitas match

- Rijbewijs B en eigen vervoer
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je bent 24-7 beschikbaar
- Woonachtig binnen de straal van 30 km vanaf Hoofddorp


Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de ‘'solliciteer-button''!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.