Monteur Automatische Deuren

14 November 03:01 - Almere
Omschrijving
Als Monteur Automatische Deuren ben je werkzaam in een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Binnen de branche van automatische deuren zijn veel technologische ontwikkelingen gaande. Kenmerkend voor onze opdrachtgever is innovatie, waarin een professionele binnendienst de servicemonteurs terzijde staat. In de functie van Monteur Automatische Deuren ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van alle service- en onderhoudswerkzaamheden aan automatische deuren in jouw eigen regio. Je adviseert de klanten vakinhoudelijk en bent specifiek verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

- Je organiseert je eigen werkzaamheden en voert ze uit bij klanten;
- Hierbij kun je denken aan service- en onderhoudswerkzaamheden, storingen oplossen, keuringen, in bedrijfstellingen en instructies geven;
- Je onderhoudt nauw contact met de servicecoördinator over de voortgang, afwijkingen en meer/minderwerkzaamheden.

Als Monteur Automatische Deuren denk je actief mee over het verbeteren van het serviceproces en doe je waar gewenst verbetervoorstellen.

BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever is de specialist op het gebied van geautomatiseerde deuren, van woning- tot utiliteitsbouw en van gezondheidszorg tot diverse overheidsinstellingen. Met het zeer uitgebreide assortiment aan producten heeft onze opdrachtgever alles in huis voor het leveren van de perfecte beveiligingsoplossing. 

Bedrijfscultuur
Samenwerken en collegialiteit staan centraal in deze organisatie. Iedere medewerker is een belangrijke schakel op weg naar het eindproduct. Hierin heeft elke Servicemonteur Automatische Deuren een belangrijke rol en een verantwoordelijke functie. Iedereen werkt samen als één team. Eigen initiatief en flexibiliteit worden daarbij zeer gewaardeerd. Kortom, een organisatie waarin technisch talent meer dan welkom is!

Profiel kandidaatVoor de vacature Monteur Automatische Deuren zoeken wij een kandidaat die voldoet aan onderstaande criteria:

- Je vindt het boeiend om op plaatsen te komen die niet voor iedereen toegankelijk zijn en bij te dragen aan de veiligheid van mensen en gebouwen;
- Je beschikt over een MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
- Ben je in bezit van een diploma Elektrisch Schakelen, Storing Zoeken, Hoogwerker-certificaat en/of VCA basis? Dan is dat een voordeel;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Enkele jaren relevante werkervaring is een pré, echter ben je een starter dan nodigen wij je ook uit om te reageren;
- Als Monteur Automatische Deuren ben je klant- en resultaatgericht, proactief, zelfstandig, communicatief en sta je open voor innovaties.