Network Engineer

9 November 03:08 - Breda
Omschrijving
Voor een klant in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een Network engineer. Het gaat om een zeer uitdagende functie, waarbij jij je gaat specialiseren in netwerken, infrastructuur en beveiliging. Zowel in-house als on-site. Je beheert namelijk zowel het eigen interne netwerk als de netwerkinfrastructuur van klanten. Je werkzaamheden zullen verder bestaan uit:

- Bewaken, controle en optimalisatie van de security in datacenters.
- Je adviseert de klant over beveiligingsoplossingen en de infrastructuur. Hiervoor heb je intermenselijke vaardigheden nodig.
- Je zorgt ervoor dat alles goed blijft verlopen en waar nodig los je (complexe) problemen op.
- Je werkt nauw samen met je team aan het innoveren van de infrastructuur bij klanten en intern.

Je kan in de toekomst doorgroeien naar consultant. Lijkt het jouw wat om in deze dynamische omgeving deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan direct!
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een werkomgeving waar jij kan ontwikkelen en groeien. Bij deze fulltime functie wordt je eerst intern opgeleid dmv een leertraject van ongeveer 2 maanden. Je krijgt zeer veel begeleiding en wordt goed klaar gestoomd om het veld in te gaan. Daarnaast bieden wij:

- Een baan in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie.
- Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen.
- Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
- Een marktconform salaris (naar rato van ervaring).
- Na een bepaalde periode een lease auto met tankpas.
- 25 vakantiedagen.
- Tijdens het eerste jaar bouw je een budget op waarmee jij opleidingen kan financieren of extra vrije dagen kan aanschaffen.

BedrijfsomschrijvingJe gaat werken voor een mooi internationaal bedrijf, gelegen in West-Brabant, dat zowel in Nederland als in België actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van vernieuwende software en hardware voor één specifieke branche.
Er wordt veel energie gestoken in het welzijn van de werknemer en biedt daarom geweldige voorwaarden. Je collega's zijn vriendelijke, gezellige mensen die ervoor zorgen dat er een gemoedelijke sfeer heerst op kantoor.


Profiel kandidaatWij zijn op zoek naar een communicatief vaardige netwerkbeheerder die vlot communiceert, snel analyseert en verantwoordelijkheid neemt binnen het team. Herken jij je daarnaast in onderstaand profiel? Reageer dan direct!

- Een afgeronde MBO of HBO ICT opleiding.
- Je bent technisch sterk en resultaatgericht.
- Kennis en ervaring met Intel-Microsoft platform, virtualisatie, VMware en Citrix.
- Je bezit de vaardigheden om projecten helder te documenteren en netwerkinfrastructuren in kaart te brengen.
- Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van de Engels taal.

Jelling is gespecialiseerd in ICT vacatures voor Junior Netwerk Beheerders.

Kijk voor meer informatie op www.jelling.nl of https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

Tags: netwerkbeheer, ICT, IT, MBO, HBO, netwerkbeveiliging, network security, consultant, junior, Roosendaal

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.