Onderhoudsmonteur Brandmeldinstallaties

9 November 03:07 - Alphen aan den Rijn
Omschrijving
Als onderhoudsmonteur draag je de zorg voor de klanten jouw regio. Je bent het grootste deel van je dagen bezig met preventief onderhoud aan ontruimings- en brandmeldinstallaties bij verschillende bedrijven. Elke installatie is op maat gemaakt, dus je geen klus is gelijk aan de vorige. Ondertussen zorg jij dat er per situatie wordt voldaan aan de nieuwste veiligheidsnormen en wetgeving. Wanneer je de installatie weer oplevert, zorg je ervoor dat de documentatie is bijgewerkt en de klant een rapport heeft van de uitgevoerde werkzaamheden zodat zij helemaal weten waar ze aan toe zijn.

Soms schakel je zelf een leverancier of een onderaannemer in om de klant te helpen. Het doel is om een goed werkende, veilige en optimale brandbeveiliging in te stellen.
Arbeidsvoorwaarden
Voor ons is het belangrijkste dat je met plezier naar je werk gaat. Wij zorgen dat je in een leuk team met toffe opdrachten aan het werk blijft en je inzet wordt beloond.
Sollicitatieprocedure
Ben je zorgvuldig, nauwkeurig en zelfstandig en krijg je een kick van veel variatie in je werk, dan kom ik graag met je in contact om deze uitdaging met je te bespreken. Stuur je cv naar hello@technius.nl of bel ons op 0384202224.

Deze vacature is in eerste instantie voor regio west, maar woon jij nu buiten deze regio, neem dan gerust contact op. Wij zoeken doorlopend naar medewerkers voor deze opdrachtgever, dus we ontvangen jouw sollicitatie graag!

BedrijfsomschrijvingVoor een van onze meest innovatieve opdrachtgevers zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur van brandmeldinstallaties. Word jij het gelukkigst als je dagelijks zelfstandig bij eindklanten jouw ervaring en kennis kan inzetten om vernieuwende brandmeldinstallaties te onderhouden en te verbeteren? Dan is dit dé vacature voor jou.

Profiel kandidaat- Je hebt een MBO-3 opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig.
- Diploma Onderhoudskundige Brandmeldinstallaties (ODB / IDB),
- Meerdere jaren ervaring als onderhoudsmonteur in brandmeldinstallaties.
- NEN 3140 en/of NEN 1010.
- Een geldig VCA.
- Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Rijbewijs B,

Bij deze procedure hoort het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.